Art Lover

Art lover is een trend die al jaren meegaat maar steeds nieuwe vormen aanneemt. Al sinds mensenheugenis verzamelen we kunst, of dat nu een zelfgemaakt object is of een prachtig doek van een bekende kunstenaar....we zijn er dol op!  Het maakt je interieur persoonlijk. Kunst in welke vorm dan ook komt het beste tot zijn recht in een minimalistische inrichting. Combineer eens hedendaagse kunst met een vintage schat voor een spannend geheel. 

 


Botanical

Deze trend zien we zowel in huis als buiten in de tuin of terras. Mooie grote tropische planten, rieten manden en veel kleurrijke bloemen. Je hoeft het niet te letterlijk te nemen en je hele woonkamer vol te zetten met planten en bloemen, want denk eens aan een kussen met een tropische print of een mooi kunstwerk van weelderige bloemen. Je kunt je inspiratie halen uit alle windstreken. Tip: haal je vakantie souvenirs van zolder....mits ze passen binnen je interieur.


Basic

De Basic trend blijft een topper, pure materialen zoals hout, katoen, linnen, riet, huid en staal....alles met een eerlijk karakter. Je kunt deze basis makkelijk aanvullen met andere trends. Kleuren die mooi staan in deze trend zijn vergrijsde tinten, ton sur ton, zwart en wit tinten, dit is een uitstekende basis om al je moois te laten zien. Zorg voor een paar echte blijkvangers zoals een mooie houten kist, groot sisal vloerkleed of een mooie stalen kast. Leef je uit!

 Pastelkleuren

Pastelkleuren zien we ook in 2016 terug in het interieur. Vaak zijn de kleuren poederachtig en mat. Je kunt de kleur toepassen op de muur maar een paar accessoires zijn al voldoende een licht en vrolijk geheel te creëren. Overdrijf niet, tenzij je wilt wonen in een spekjespaleis :) Smaken  verschillen, ik vind pastelkleuren geschikt als toevoeging in een interieur en niet als basis. De combinatie met stoere en robuuste materialen maken het minder meisjesachtig maar toch fris en gezellig. Zoek de juiste Balans!


Industrieel

De industriële woontrend kenmerkt zich door grote, robuuste, ruwe en authentieke meubelen die een stoere look geven aan het interieur.

Staal, beton en onbewerkt hout voelen zich erg thuis in deze trend. Om het alles wat zachter en minder mannelijk te maken is een vrouwelijke 'touch' aan te raden, denk aan kaarsen en kussens. Dat zorgt voor sfeer tussen al het stoere. Als je kiest voor kleur in een industrieel interieur, kies dan voor vergrijsde tinten groen, blauw of okergeel.


Vintage Scandinavisch

Scandinavisch vintage kenmerkt zich door strakke, simpele, vormen met een verweerde look. Vergis je niet in het doordachte design, ondanks de simpele vormen is deze trend erg warm en stijlvol.  De basiskleuren zijn voornamelijk grijs, wit, zandkleuren en zwart, als accentkleuren zie je vaak poederroze, lichtblauw en zachte geel tinten. Door accessoires zoals glas, riet, stof en blik te combineren krijgt het geheel een spannend tintje.

Vintage Scandinavisch straalt rust uit!Pastelstraat 178 1339 JD Almere   06 336 913 25   info@ blossomart.nl   copyricht © 2016 Blossomart.nl