Eerste indruk is goud waard!

etalage, blossomart, scooters

Als winkelier is het belangrijk op te vallen in de huidige markt. De etalage en/of winkelinrichting is een goede tool om klanten te verleiden en nieuwsgierig te maken naar het assortiment.

 

BlossomArt  onderscheidt zich door het gebruik van materialen, geen "hapklare' decoratie, maar decoratie met aandacht gemaakt of ingekocht op bijzondere adressen. Daarom valt BlossomArt op in de huidige markt! 

 

Er zijn twee soorten van presenteren;

 

Productpresentatie: het voornaamste doel is een specifiek product uit te lichten in een etalage of op vrijgemaakte plekken in de winkel. Ondersteunende kleuren, materialen en een goede verlichting geven het product de aandacht die het verdient. Vaak zijn dit producten die een sterk en duidelijk karakter hebben. De klant heeft geen uitleg nodig en ziet in één oogopslag de bedoeling of betekenis van het product.

 

Sfeerdecoratie: deze manier van stijlen wordt vaak toegepast in etalages en winkels waar voornamelijk één soort product te zien is. Denk hierbij aan een opticien; de klant komt met het doel binnen een bril aan te schaffen, hier is de sfeer een belangrijk onderdeel om de juiste doelgroep aan te spreken. De sfeerdecoratie kan bestaan uit een thema of seizoensgebonden decoratie. Om een sterk geheel te vormen is het belangrijk om niet alleen de etalage te stijlen maar ook op diverse plekken in de winkel.

 

Voor advies kom ik graag persoonlijk langs op locatie, samen bespreken we de wensen en mogelijkheden. Opvolgend zal ik een advies uitbrengen, plaatsingsplanning (aantal keren per jaar) maken en/of offerte uitbrengen.

 

Bekijk ook eens naar productstyling, beplanting en balie, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 


Pastelstraat 178 1339 JD Almere   06 336 913 25   info@ blossomart.nl   copyricht © 2016 Blossomart.nl