Ben jij een BlossomArt bruid?

bruiloft, blossomart, bruidsboeket, almere

BlossomArt is bloemwerk met kleur, passie en lef!

 

Bijzondere vormen en kleuren creëren het palet voor unieke decoraties, zonder de schoonheid van de individuele bloem uit het oog te verliezen. De zorgvuldige samenstelling en de kwaliteit van de bloemen hebben alleen de stylist nodig om de juiste snaar te raken.

 

Bloemen lenen zich uitstekend om een bepaalde sfeer te creëren. Een mooi bloemcreatie moet een bijdrage leveren aan een groter geheel en een eenheid vormen met de omgeving. Het bruidsboeket moet niet alleen prachtig staan bij de droomjurk maar ook passen bij de locaties en de persoonlijkheid van het bruidspaar.

 

Mijn stijl is niet in een paar woorden te vangen, ik verwerk bloemen graag puur zonder te veel "geknutsel'. Door gebruik te maken van kleuren en vormen van bloemen ontstaan er bijzondere creaties, waarin elke bloem bijdraagt aan het geheel.

 

Om een goed advies te geven is het voor mij belangrijk om een goede kijk te hebben op jullie prachtige dag. Welke sfeer willen jullie neerzetten? Waar gaan jullie trouwen? Neem daarom zoveel mogelijk informatie mee naar onze afspraak. Tijdens het gesprek gaan we alle wensen bespreken en bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Bekijk een selectie in bruidsboeket, feest en corsages & zo, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.


Pastelstraat 178 1339 JD Almere   06 336 913 25   info@ blossomart.nl   copyricht © 2016 Blossomart.nl