Ronica Wolters, BlossomArt

Het gezicht achter Styling & etalageburo BlossomArt

Mijn naam is Ronica Wolters, getrouwd en woonachtig in Almere.

Ik ben een gedreven bloemist, stylist en etaleur en ben sinds 2014 eigenaar van Styling & etalageburo BlossomArt. Ik geniet elke dag van mijn werk, elke klus of opdracht vergt een andere kijk of inspanning, ik verveel mij geen dag!

Naast mijn bedrijf geniet ik van een mooi boek, reizen, een heerlijke wandeling in de natuur, van gezelligheid met vrienden en familie of met een drankje op de bank naar een muziekje luisteren.

 

Wat doet BlossomArt?

BlossomArt is een allround styling & etalagebureau, dat zich heeft gespecialiseerd in de aankleding van bruiloften, etalages en interieurs. Of je nu op zoek bent naar het mooiste bruidsboeket, prachtige accessoires voor je huis of een pakkende etalage om nieuwe klanten te verleiden, bij BlossomArt ben je aan het juiste adres!  

 

Hoe is BlossomArt ontstaan?

BlossomArt is voortgekomen uit passie. Als klein meisje had ik al gevoel en liefde voor styling, etaleren en bloemen.

De Bloemenzaak van mijn ouders (later zelf werkzaam als zelfstandig bloemist) was als een snoepwinkel voor mij; de kleuren en geuren geven mij een gevoel van blijheid en optimisme. In de loop van mijn studies ben ik verliefd geworden op vormgeving van zowel producten, gebouwen als interieurinrichting.  In 2014 deed zich de kans voor om mijn eigen bureau te starten: een bedrijf waarin al mijn passies samenkomen.... mijn droom!

 

Waar staat BlossomArt voor?

Voor persoonlijk advies, kwaliteit en service. Een op maat gemaakt plan voor elk project of opdracht, want immers is iedereen anders en elke opdracht uniek. Ik werk uitsluitend met materialen en producten die voldoen aan de hoge eisen die ik aan kwaliteit stel. Tevens bezoek ik exclusieve adressen voor bloemen, etalagemateriaal en interieuritems. 

 

Voor wie is BlossomArt bedoeld?

BlossomArt heeft een groot diversiteit aan opdrachtgevers, van bruiden tot accountantskantoren, van scooterbedrijven tot opticiens. Elk bedrijf dat, of elke instelling of particulier die behoefte heeft aan een op maat gemaakt stylingsplan kan mij benaderen. Of het nu gaat om de aankleding voor een kantoorpand, een mooie etalage, het stijlen van een droomhuis of het bruidsboeket van je dromen.

 

Creatief zonder grenzen!

 

In welk gebied is BlossomArt werkzaam?

Doordat ik in het bezit ben van een werkplaats in zowel Almere Buiten als Ede, kan ik een groot gebied van Nederland bedienen met mijn diensten. Op het moment ben ik voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, Flevoland, 't Gooi, Utrecht en Gelderland. Uiteraard zijn andere provincies geen enkel probleem, mits de grootte van de opdracht het toelaat

 

Wat is de werkwijze van BlossomArt?

Via mijn site of telefonisch is het mogelijk om een afspraak met mij te maken om alle wensen te bespreken. Samen visualiseren we de mogelijkheden. Daarna zal ik een advies, plan en desgewenst een offerte uitbrengen. 

 

Wat zijn de tarieven en kosten?

Omdat ik voor een ieder een persoonlijk plan maak en deze plannen vanzelfsprekend zeer divers zijn, kan ik op voorhand geen prijzen benoemen op de site. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en de variërende inkoopprijzen.

Tijdens ons gesprek geef ik een prijsindicatie, binnen 5 werkdagen ontvang je een officiële offerte op basis van de besproken details. 

 

Hoe blijf ik op de hoogte?

Via Facebook, Twitter en Instagram zijn projecten van mij  te volgen. Ik plaats regelmatig leuke nieuwtjes, weetjes en tips via de site. Kijk eens op mijn Pinterest pagina voor inspiratie! 

 

 


Pastelstraat 178 1339 JD Almere   06 336 913 25   info@ blossomart.nl   copyricht © 2016 Blossomart.nl